Alix-winterbbqq-2.jpg

tuinfeesten voor elk seizoen

Een unieke locatie voor een bedrijfsfeest in het najaar of de winter? Ook in de koudere maanden is de tuin van Alix · Table & Jardin d’Amis dé plek voor een sfeervolle dag of avond. Van een gezellig diner of BBQ, tot een receptie of drink met hapjes in winterse sfeer met vuurkorf en kampvuur.

DSC03565.jpg

jingle bells? après-ski? Kies jouw thema!

Een feest in kerstsfeer met bomen, ballen en lampjes? Après-ski met schapenvellen, skilatten en glühwein? De mogelijkheden zijn onbeperkt, we werken graag voor jullie een themafeestje uit met een van onze decoratiepartners.

In de serre kunnen tot ongeveer 55 personen plaatsnemen voor een buffet of winter-BBQ, voor grotere groepen maken we het gezellig onder de tent met terrasverwarmers.

DSC03807a.jpg

VANAF 15 personen

Wil je samen met jouw team het jaar goed afsluiten of inzetten? Bedank je graag je klanten op een originele manier? De originele keuken van Alix en de authentieke sfeer in de tuin zorgen voor een onvergetelijk moment!

In de winter verwelkomen we in onze Jardin d’Amis groepen vanaf 15 tot 150 personen.

Meer info via info@alixtablejardin.be of 09 328 94 38, we nodigen je graag uit om samen de mogelijkheden te bekijken!

Op zoek naar een plek om met een kleiner gezelschap uit eten te gaan? Dan kan je vanaf november ook terecht in ons restaurant (dinsdag tot en met zaterdag).