Over Alix – Table et Jardin ‘d Amis

Alix biedt een waaier van formules aan: van een groot feest, een gezellige sharing dinner, een fijne afternoon tea, een lunch tot een pic nic in de tuin tijdens de zomermaanden. Alix wil iedere klant een heerlijke tijd bezorgen. Alix is met de grote stadstuin, de ideale locatie om events te organiseren in een groene en ongedwongen omgeving met de bewuste keuze voor een gezonde en (h)eerlijke keuken.Maandelijks stelt Alix een menu samen van 8 verschillende gerechten volgens het markt- en seizoensaanbod: we werken steevast met verse ingrediënten en huisgemaakte producten.

Functieomschrijving Administratief bediende I Part time I Zelfstandige basis

Je staat in voor het uitvoeren van diverse administratieve taken. Je zorgt voor de input, update en verwerking van gegevens. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de leveringsbonnen, binnenkomende en uitgaande facturen.  Je staat in voor de kostenprijscalculatie en rapporteert op maandelijkse basis. Daarnaast volg je het drukwerk op van het marketingmateriaal.

Je bent het aanspreekpunt voor het personeel: bijhouden van hun gegevens en gepresteerde uren alsook verantwoordelijk voor de loonadministratie. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijke en communiceert op regelmatige basis.

Profiel

 • Je hebt een diploma in een administratieve richting
 • Je kan terugblikken op een relevante werkervaring
 • Je hebt voeling met de horecasector
 • Je hebt een goede talenkennis Nederlands, goede kennis van het Frans en Engels zowel spraak- als schrijfvaardig
 • Je hebt een goede kennis van computerprogramma’s (MS Office en Excel), kennis van programma's uit de sector (Teamleader, Lightspeed, Resengo) is een pluspunt.
 • Je kan zelfstandig werken en neemt graag initiatief
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig
 • Je denkt mee om bepaalde processen te verbeteren en te optimaliseren

Ons aanbod

Wij bieden je een heel leuke en uitdagende job met een afwisselend takenpakket. Je komt terecht in een aangename en groene werkomgeving en vervoegt een jong en dynamisch team dat op korte termijn voor heel wat uitdagingen staat! We bieden een contract aan op zelfstandige basis.

Werktijden

In overleg wordt een werkschema opgesteld van ongeveer 20u per week. We geven de voorkeur aan iemand die halve dagen kan komen werken (van maandag tot en met vrijdag).

Hoe solliciteren?

Stuur een mail naar jobs@alixtablejardin.be met de volgende zaken:

 • Gebruik als mailonderwerp "Sollicitatie Administratief Bediende @Alix"
 • Een duidelijke motivatie waarom je graag bij Alix aan de slag wil en waarin je illustreert welke van de hoger genoemde profielvereisten speciaal op jou wijzen.
 • Je CV met o.a. de opsomming van je studies en werkervaring + recente foto


Wij contacteren je voor het verdere verloop!

Alix

 

Download de vacature in PDF (168KB)

 

Ga terug naar de overzichtspagina van alle vacatures...