Thuis, op kantoor of buiten op een bankje genieten van onze gerechten? We zorgen ervoor dat alles klaarstaat en kan afgehaald of gebracht worden.

 

Alix op jouw buffet of feesttafel

Een gezellig diner of een mooi buffet: geen gedoe met plastic schotels en bakjes maar alles mooi gepresenteerd in porseleinen kommen en schalen, klaar om op te dienen!

Prijs:

Je kan zoveel keuzes maken of je wil. Naargelang de keuzes, breid je jouw buffet uit weliswaar. Je keuzes maak je voor het volledige gezelschap (bv. 5 keuzes = je kiest 5 dezelfde gerechten).

  • 2 keuzes - €16,00 p.p.

  • 3 keuzes - €19,00 p.p.

  • 4 keuzes - €25,00 p.p.

  • 5 keuzes - €30,00 p.p.

  • 6 keuzes - €35,00 p.p.

(Voor sommige gerechten wordt een supplement aangerekend, dit wordt vermeld bij het maandmenu.)

Kan je moeilijk inschatten hoeveel gerechten je nodig hebt? 3 keuzegerechten zijn een lekkere lunch, 4 keuzes komen overeen met een volwaardig hoofdgerecht, met 5 of 6 keuzes heb je een voor- én hoofdgerecht op je feesttafel.

Alle gerechten worden op ons porseleinen servies (kommen en schalen) geserveerd vanaf 8 personen. Bestel je graag voor een kleiner gezelschap, dan wordt alles ingepakt in kwalitatieve wegwerpverpakkingen.

Ons servies is geschikt om eerst in de oven te schuiven, indien jouw keuzegerecht moet worden opgewarmd. We zorgen ook steeds voor een instructiefiche om elk gerecht af te werken. Allemaal zeer eenvoudig en praktisch!

Opgelet: om gerechten op te warmen is ter plaatse steeds een oven nodig. Heb je geen oven, dan beperk je de keuze best tot gerechten die koud kunnen worden geserveerd.

Om je feest compleet te maken, kan je ook desserts (€ 6,00 p.p.) en tafelhapjes (€ 4,00 p.p.) afhalen! Of waarom niet starten met onze heerlijke en gezonde TATINs?

Afhalen kan van woensdag t.e.m. zondag. Bestellen indien mogelijk minstens 48u op voorhand.

Krijg je jouw bestelling graag thuis of op locatie geleverd? Vraag naar de info en voorwaarden!

Menu: zie menu van de maand

 

Foodbox

ALIX_JANUARI 2018-32.jpg

Een volwaardige maaltijd die bestaat uit enkele gerechtjes en salades volgens het aanbod van de dag? Onze foodbox is ideaal voor jouw meeting of andere activiteit op locatie! Steeds vers, gezond en vegetarisch. En praktisch, want de gerechtjes worden koud geserveerd (dus geen gedoe om alles op te warmen).

PRIJS:

FOODBOX met 2 gerechten (vast aanbod): € 13,50 per stuk

Huisgemaakt dessert: € 5,00

 

Afhalen kan van dinsdag t.e.m. zondag. Bestellen indien mogelijk minstens 48u op voorhand.

Krijg je jouw bestelling graag geleverd? Vraag naar de info en voorwaarden!