Een tuin vol vrienden en lekker eten is altijd een voltreffer. Vertel ons wat er te vieren valt en wij toveren onze weelderige groene oase om tot de perfecte plek voor jouw tuinfeest. Ons plekje kan privé afgehuurd worden voor een feest op maat. Babyborrel, brunch, vrijgezellenverwennerij, trouw-, communie-, lente- of verjaardagsfeest, teambuilding: in onze culinaire hof met sfeervolle schuur is het heerlijk vertoeven, weer of geen weer.

 
Uitbundige bloemenpracht op jouw feest?Onze decopartner maakt het mogelijk!

Uitbundige bloemenpracht op jouw feest?Onze decopartner maakt het mogelijk!

Praktisch

Aantal personen: vanaf 40 personen (excl. kinderen) tot 150 personen (incl. kinderen) (tot 200 voor recepties). (Van november tot en met maart kunnen ook kleinere groepen vanaf 15 personen de serre reserveren, vraag naar de voorwaarden en prijzen.)

In de serre zijn zitplaatsen tot 60 personen.

Wanneer: van dinsdag tot zondag, steeds tot uiterlijk 22u. Van april tot en met oktober is de tuin op zondag beschikbaar vanaf 16u.

Omdat onze tuin en serre zich in een dichtbevolkte buurt bevinden, zijn dansfeesten helaas niet mogelijk. Sfeervolle achtergrondmuziek mag op een tuinfeest uiteraard niet ontbreken!

Na 22u een feestje bouwen? We geven je graag onze locatietips voor de after party!

Huurprijs:

  • €500 voor 1 dagdeel (max. 4u)

  • €850 voor 2 dagdelen (max. 7u)

  • €1300 voor een volledige dag

  • €250 voor een (eerste) tent (wordt standaard voorzien, voor feesten vanaf 100 personen kan een tweede tent noodzakelijk zijn)

Inclusief: terras (100m²), buitenbar, statafels, tafels en banken tot 150 personen, sfeerverlichting, zitput met vuurschaal, achtergrondmuziek...

Extra’s: een springkasteel, terrasverwarming, een extra tent... We helpen je ook graag op weg voor de inkleding met bloemen, een professionele fotograaf, een knutselactiviteit voor de kinderen, kook- of cocktailworkshop of andere teambuildingactiviteit...

Bij de huur van de locatie voorziet Alix steeds zelf catering van alle food en dranken. Bekijk hier enkele van onze formules.


Gedeelde vreugde krijgt in onze Table d’Amis een ereplaats: aan de lange tafels geniet je met goede buren, verre vrienden of collega’s van huisgemaakte kost à la Alix. Op elk moment van de dag, met een brunch, afternoon tea of Sharing Dinner. Geen tête-à-têtes maar gezellig geroezemoes vanaf 15 personen!

 

PRAKTISCH

We serveren huiselijke gezelligheid in onze Table d’Amis, onze restaurantruimte vooraan op onze locatie. Aperitieven kan bij mooi weer op het terras van het restaurant.

Aantal personen: privé vanaf 15 volwassenen (excl. kinderen) tot 40 personen (incl. kinderen)

Wanneer: van dinsdag tot zondag, privé uitsluitend wanneer het restaurant niet is geopend

Huurprijs: geen

Concepten: brunch, afternoon tea of sharing dinner. Bekijk hier onze formules.

Exclusief: toegang tot de tuin en serre