Een tuin vol vrienden en lekker eten is altijd een voltreffer. Vertel ons wat er te vieren valt en wij toveren onze weelderige tuin om tot de perfecte plek voor jouw feest. Ons plekje kan afgehuurd worden voor een feest op maat. Babyborrel, brunch, vrijgezellenverwennerij, trouw-, lente- of verjaardagsfeest, teambuilding: in onze culinaire hof met sfeervolle schuur is het heerlijk toeven, weer of geen weer.

 
Uitbundige bloemenpracht op jouw feest?Onze decopartner maakt het mogelijk!

Uitbundige bloemenpracht op jouw feest?Onze decopartner maakt het mogelijk!

Praktisch

Je kan de tuin afhuren van dinsdag tot en met zondag van 10u tot 22u en dit vanaf 40 volwassenen. De serre biedt plaats aan 60 personen en de tuin tot 150 (max. 200 voor recepties). We voorzien steeds een tent.

Aantal personen: vanaf 40 personen (excl. kinderen) tot 150 personen (incl. kinderen) (max. 200 voor recepties)

Wanneer: van dinsdag tot zondag vanaf 10u tot uiterlijk 22u
(op zondag van april tot oktober vanaf 16u). Van november tot en met maart kunnen ook groepen tussen 15 en 40 personen de serre reserveren.

Huurprijs:

  • €500 voor 1 dagdeel (4u)

  • €850 voor 2 dagdelen (7u)

  • €1300 voor een volledige dag (van 10u tot 22u)

  • €250 voor een (eerste) tent (wordt standaard voorzien)

Concepten: groepsbrunch, afternoon tea, sharing dinner, receptie, feest op maat (wij voorzien steeds de catering (eten + dranken))

Inclusief: terras (100m²), buitenbar, statafels, tafels en banken, sfeerverlichting, zitput met vuurschaal, achtergrondmuziek...

Extra’s: zeker! We kunnen zorgen voor springkastelen, terrasverwarming, een extra tent... We helpen je ook graag op weg voor de inkleding met bloemen, een professionele fotograaf, een knutselactiviteit voor de kinderen...

Bij de huur van de locatie voorziet Alix steeds zelf catering van food en dranken. Bekijk hier enkele van onze formules.


Gedeelde vreugde krijgt bij ons een ereplaats: aan de lange tafels geniet je ’s avonds met goede buren, verre vrienden of collega’s van huisgemaakte kost à la Alix. Geen tête-à-têtes maar gezellig geroezemoes vanaf 15 personen. Op het menu staan vlees, vis en veggie opties om duimen, vingers en borden van af te likken. Voor gasten met allergieën en andere grieven prepareren we met evenveel zorg een reeks smakelijke alternatieven.

 

PRAKTISCH

We serveren huiselijke gezelligheid in onze Table d’Amis. Op ons klein terras kan bij mooi weer een aperitief genomen worden.

Aantal personen: 15 volwassenen tot 40 personen (incl. kinderen)

Wanneer: van dinsdag tot zondag van 10u tot 22u, privé uitsluitend wanneer het restaurant niet is geopend

Huurprijs: geen

Concepten: brunch, afternoon tea, sharing dinner (wij voorzien steeds de catering). Bekijk hier onze formules.

Exclusief: toegang tot de tuin en serre