Van april t.e.m. oktober zwieren we elke zondag de poort van onze stadstuin open voor een pic nic in het groen. Kom tussen 11 en 12 uur je pic nic mand oppikken en kies zelf waar je wilt zitten: op een dekentje in het gras, in de zitput, aan de tafels op het terras … Terwijl jij ontspant met de krant of een partijtje kubb speelt met kinderen of collega’s serveren wij huisgemaakte salades, confituur, broodjes, vers fruit, home made lemonade en meer van dat lekkers. Wanneer de deuren om 15 uur dichtgaan, heb jij genoten van een zondag uit de duizend.

 

Praktisch

Wanneer: iedere zondag vanaf april t.e.m. oktober van 11u tot 15u (buffet tot 14u)

Prijs:

  • Menu aan €30,00 p.p. 
  • Kinderen van 3-12 jaar (zelfde menu) aan €15,00 p.p.

Hoe werkt de reservatie? Er zijn beperkte plaatsen. Daarom werken we met een wachtlijst afhankelijk van het weer. Indien je op de wachtlijst staat, confirmeren we al dan niet je komst op zaterdagvoormiddag. Sta je niet op de wachtlijst en heb je gereserveerd, dan voorzien we bij regenweer je plekje in de schuur of onder de tent.

Wist je dat we ook glutenvrije en lactose-vrije alternatieven aanbieden? We hebben steeds in huis: glutenvrij brood, glutenvrije granola, sojaproducten... Vraag ernaar bij jouw reservering!

 

Pic nic menu


Glaasje home-made limonade

Koffie en thee naar believen

Assortiment brood en koeken

Huisgemaakt zoet beleg

Zout beleg

Eitje van het huis

3 salades

Fruit, yoghurt en granola

Brownie