Van april t.e.m. oktober zwieren we elke zondag de poort van onze stadstuin open voor een pic nic in het groen. Kom om 11 uur je pic nic mand oppikken en kies zelf waar je wilt zitten: op een dekentje in het gras, in de zitput, aan de tafels op het terras, in de serre… Terwijl jij geniet van de tuin, serveren wij huisgemaakte salades, confituur, broodjes, vers fruit, home made ice tea en meer van dat lekkers. Wanneer de deuren om 15 uur dichtgaan, heb jij genoten van een zondag uit de duizend.

 

Praktisch

Wanneer: iedere zondag vanaf april t.e.m. oktober van 11u tot 15u (buffet tot 14u)

Prijs:

  • Buffet aan €30,00 p.p.

  • Kinderen van 3-12 jaar (zelfde buffet) aan €15,00 p.p.

Hoe werkt de reservatie? En wat bij slecht weer? Er zijn op de pic nic beperkte plaatsen. Daarom werken we met een wachtlijst afhankelijk van het weer. Indien je op de wachtlijst staat, confirmeren we al dan niet je komst op zaterdagvoormiddag. Sta je niet op de wachtlijst en heb je gereserveerd, dan ben je verzekerd van een droge plek onder de tent of in de serre. Bij koud weer zorgen we voor terrasbranders en dekentjes, maar raden we aan zeker een extra trui of sjaal te voorzien.

Wist je dat we ook glutenvrije en lactose-vrije alternatieven aanbieden? We hebben steeds in huis: glutenvrij brood, glutenvrije granola, sojaproducten... Vraag ernaar bij jouw reservering!

 

Pic nic buffet


Glaasje home-made limonade*

Koffie en thee naar believen

Assortiment brood en koeken

Huisgemaakt zoet en zout beleg

Verschillende soorten kaas, ham en ander beleg

Eitje van het huis

Verschillende salades

Fruit, yoghurt en granola

Brownie of een ander dessertje

 

*andere alcoholische en niet-alcoholische dranken zijn verkrijgbaar aan de bar volgens de kaart (niet inbegrepen)