ALIX+MEDIUM+SIZE-1002.jpg

De gastvrouw

Alix Aelterman houdt van haar ouderlijk huis. Achter de grootse gevel is het gezellig, gemoedelijk, groen – ideaal om aangenaam gezelschap te ontvangen. Ooit was het de huisartsenpraktijk van haar vader, vandaag gooit Alix de deuren open en verwelkomt ze iedereen die houdt van het goede leven.

Koken en praten. Proeven en lachen. Ruiken en genieten. Alix kan er geen genoeg van krijgen. Ze deed het jaren op verzoek van vrienden en aanverwanten, nu doet ze het met veel goesting voor en met haar gasten. Wat ze oppikte tijdens haar reizen en in de keuken van o.a. Boxy’s en Julie’s House, verwerkt ze in haar eigen wijze gerechten. Dagvers en huisgemaakt, zoals zij dat zelf het allerliefst lust.

Aankloppen bij Alix voelt altijd een beetje als thuiskomen. Hier wordt het goede leven gevierd, met een warm welkom en een doe maar op je gemak, met gerechten vol goesting en nog een heel fijne dag verder. Onze glimlach is niet tijds- of seizoensgebonden, ons aanbod is dat wel: theepartijtjes tegen vieren en picknicks als het zomert, meeneemlunch in drukke tijden en tuinfeesten voor elke gelegenheid. Het staat allemaal op de kaart.