Menu van de maand

 

Iedere maand bieden we tijdens de lunch een 9-tal verschillende gerechten volgens het seizoens- en marktaanbod.

We werken steevast met verse ingrediënten en alles is huisgemaakt!

Kom je ‘s avonds dineren? Dan vind je het menu hier.

JANUARI

Champignonsoep met zwarte rijst & zure room

tarwegluten - melk - soja - sulfiet

Zeebaars met selder, rozijn, pijnboompit & dille (+€3)

vis - selder

Mossels met witloof, fijn spek & zure room (+€3)

schelpdieren - melk

Gevulde savooi met kruidig gehakt & tomatenpaprikasaus

Portobello gevuld met ui, gruyère & walnoot (+€3)

walnoot - melk - mosterd - sulfiet

Salade met rode kool, granny smith, hazelnoot & dille

hazelnoot - selder - mosterd - soja - sulfiet

Pastinaakfrietjes met truffelmayonaise

tarwegluten - sesam - melk - mosterd - sulfiet

Radicchiosalade met rode quinoa, oesterzwam & walnoot

walnoot - sulfiet - gluten - melk - soja

TATIN van raap met Luikse stroop

tarwegluten - lactose - sulfiet

DESSERTS JANUARI

TATIN van appel met kaneelmousse

melk - tarwegluten - soja

Moelleux met bloedappelsien

melk - tarwegluten - ei

Bij Alix streven we ernaar een transparant allergie- en intolerantiebeleid te voeren.
Per gerecht vermelden wij de aanwezige allergenen. Bepaalde ingrediënten of afwerkingen kunnen mogelijks weggelaten of vervangen worden, vraag er gerust naar. Graag geven we mee dat de bereidingen hierdoor steeds licht kunnen wijzigen en dat in een professionele keuken steeds kruiscontaminatie, ondanks onze aandacht hiervoor, mogelijk is.

 

menuvdmaand.jpg

Take away!

Thuis, op kantoor of buiten op een bankje genieten van onze gerechten? Maak je keuze uit het maandmenu en geef minstens 48 uur op voorhand je bestelling door. We zorgen ervoor dat alles klaarstaat en kan afgehaald of gebracht worden. Voor jouw feesttafel geen gedoe met plastic schotels en bakjes maar alles mooi gepresenteerd, klaar om op te dienen!