Menu van de maand

 

Iedere maand bieden we 9 verschillende gerechten volgens het seizoens- en marktaanbod.

We werken steevast met verse ingrediënten en alles is home made!
 

APRIL

Kokkels met witte wijn en koriander (+ €2,00)
weekdier – sulfiet

Berloumi Chimichurri (+ €2,00)
melk - sulfiet

Krokante wasabikip met limoenmayonaise  
pinda – sesam – gluten – ei

Gelakte aubergine met crème van zwarte olijf
sesam

Linzensalade met kimchinoten, dille en spinazie
selder – sulfiet – noten – sesam

Gepofte rode biet met kokosyoghurt en misocaramel
melk – soja – noten

Lauwe salade met paksoi, groene paprika, zeekraal en koriander
soja – noten – sesam

Wortelspread met harissa, pistache, Griekse yoghurt en naanbrood
melk - gluten - noten

TATIN van de maand: prei met geitenkaas
gluten – melk – soja – sulfiet – sesam


DESSERTS

TATIN van rabarber met gember en witte chocolade
gluten - melk - soja

Yoghurtbavarois met bloedsinaas en pecan
melk – ei – noten

 

Bij Alix streven we ernaar een transparant allergie- en intolerantiebeleid te voeren.
Per gerecht vermelden wij de aanwezige allergenen; we bakken steeds in arachideolie waardoor de meeste gerechten ook aardnoten bevatten. Bepaalde ingrediënten of afwerkingen kunnen mogelijks weggelaten of vervangen worden, vraag er gerust naar.
Graag geven we mee dat de bereidingen hierdoor steeds licht kunnen wijzigen en dat in een professionele keuken steeds kruiscontaminatie, ondanks onze aandacht hiervoor, mogelijk is.

 

menuvdmaand.jpg

Take away!

Thuis, op kantoor of buiten op een bankje genieten van onze gerechten? Maak je keuze uit het maandmenu en geef minstens 48 uur op voorhand je bestelling door. We zorgen ervoor dat alles klaarstaat en kan afgehaald of gebracht worden. Voor jouw feesttafel geen gedoe met plastic schotels en bakjes maar alles mooi gepresenteerd, klaar om op te dienen!