Menu van de maand

 

Iedere maand bieden we 8 verschillende gerechten volgens het seizoens- en marktaanbod.

We werken steevast met verse ingrediënten en alles is home made!
 

OKTOBER

Libanees gekruide inktvis met tomaten-koriandersalsa
sulfiet, weekdieren, ei


Berloumi met oventomaat en sumak
sulfiet, sesam, melk


‘Tram' met lam, bloemkool en tahini
sesam, melk, ei


Kortgebakken rund met vijfkruidenpoeder en pruimensaus
sulfiet, gluten, soja


Geroosterde raapjes met maanzaad en yuzuboter
melk, soja


Griekse pasta met geroosterde romanesco, radijs en komijndressing
gluten, soja


Puree van zoete aardappel met hazelnootcrumble
noten


Kikkererwtensalade met komkommer, venkelzaad, quinoa en zwarte olijf
mosterd

 

DESSERT

Pompelmoescurd met honingkoek
gluten, melk, ei
 

Havermoutcrumble met bramen, pruimen, kardemon en kastanjecrème
gluten, melk
 

 

Bij Alix streven we ernaar een transparant allergie- en intolerantiebeleid te voeren.
Per gerecht vermelden wij de aanwezige allergenen; we bakken steeds in arachideolie waardoor de meeste gerechten ook aardnoten bevatten. Bepaalde ingrediënten of afwerkingen kunnen mogelijks weggelaten of vervangen worden, vraag er gerust naar.
Graag geven we mee dat de bereidingen hierdoor steeds licht kunnen wijzigen en dat in een professionele keuken steeds kruiscontaminatie, ondanks onze aandacht hiervoor, mogelijk is.

 

Take Away!

Thuis, op kantoor of buiten op een bankje genieten van onze gerechten? Maak je keuze uit het maandmenu en geef minstens 48 uur op voorhand je bestelling door. We zorgen ervoor dat alles klaarstaat en kan afgehaald of gebracht worden. Geen gedoe met plastic schotels en bakjes maar alles mooi gepresenteerd, klaar om op te dienen!