Menu van de maand

 

Iedere maand bieden we 8 verschillende gerechten volgens het seizoens- en marktaanbod.

We werken steevast met verse ingrediënten en alles is home made!
 

JANUARI

Champignonsoep met zwarte rijst en zure room
melk, gluten, soja, sulfiet

Zeebaars met selder, rozijn, pijnboompit en dille (+ €2,00)
vis, noten

Mossels met witloof, fijn spek en zure room
weekdier, gluten, melk

Gevulde savooi met kruidig gehakt en tomatenpaprikasaus
geen allergenen

Portobello gevuld met ajuin, gruyère, walnoot en komijn (+ €2,00)
noten, melk, mosterd

Salade met rode kool, granny smith, hazelnoot en dille
noten, melk, ei, mosterd

Pastinaakfrietjes met truffelmayonaise
gluten, ei, mosterd, sesam

Salade van radicchio met rode quinoa, oesterzwam en miso
noten, soja, gluten, sulfiet

Tatin van de maand: raap met Luikse stroop en koffiecrunch
gluten, melk


DESSERTS

Tatin van appel met kaneelmousse
gluten, melk

Moelleux met bloedappelsien
gluten, melk, ei

 

Bij Alix streven we ernaar een transparant allergie- en intolerantiebeleid te voeren.
Per gerecht vermelden wij de aanwezige allergenen; we bakken steeds in arachideolie waardoor de meeste gerechten ook aardnoten bevatten. Bepaalde ingrediënten of afwerkingen kunnen mogelijks weggelaten of vervangen worden, vraag er gerust naar.
Graag geven we mee dat de bereidingen hierdoor steeds licht kunnen wijzigen en dat in een professionele keuken steeds kruiscontaminatie, ondanks onze aandacht hiervoor, mogelijk is.

 

Take-away!

Thuis, op kantoor of buiten op een bankje genieten van onze gerechten? Maak je keuze uit het maandmenu en geef minstens 48 uur op voorhand je bestelling door. We zorgen ervoor dat alles klaarstaat en kan afgehaald of gebracht worden. Geen gedoe met plastic schotels en bakjes maar alles mooi gepresenteerd, klaar om op te dienen!