Menu van de maand

 

Iedere maand bieden wij 8 verschillende gerechten volgens het seizoens- en marktaanbod.

Wij werken steevast met verse ingrediënten en alles is home made!
 

JUNI

Ceviche van makreel met rabarber, paprika en granaatappel
vis, aardnoten, melk, soja
Zeebaars met selder, rozijn, pijnboompit en dille
vis, aardnoten, noten, selderij
Gehaktbrood met abrikozen, pompoenpitten en tomatenchutney
sulfiet, aardnoten, moster, melk
Currykip met pinda en wortel
aardnoten, melk, sesam
Couscous met bloemkool, groene kruiden, dadels en feta
gluten, aardnoten, noten, selderij, ei, melk, soja
Salade met rode biet, koolrabi, spitskool, en wasabicrunch
gluten, aardnoten, sesam, mosterd
Ovengegaarde krielaardappelen met artisjok, rozemarijn & citroen
geen allergenen
Lauwe salade met paksoi, groene paprika, zeekraal, koriander en feta
lactose, aardnoten, noten, soja, melk, sesam

DESSERT

Pistachemadeleine met rabarber, kruisbes en gekarameliseerde witte chocolade
gluten, melk, ei, soja
Courgettecake met koffiedadels en zure room
gluten, lactose, hazelnoot, ei, sulfiet
Taart van Julie

 

Bij Alix streven we ernaar een transparant allergie- en intolerantiebeleid te voeren.
Per gerecht vermelden wij de aanwezige allergenen; we bakken steeds in arachideolie waardoor de meeste gerechten ook aardnoten bevatten. Bepaalde ingrediënten of afwerkingen kunnen mogelijks weggelaten of vervangen worden, vraag er gerust naar.
Graag geven we mee dat de bereidingen hierdoor steeds licht kunnen wijzigen en dat in een professionele keuken steeds kruiscontaminatie, ondanks onze aandacht hiervoor, mogelijk is.

 

Take Away!

Thuis, op kantoor of buiten op een bankje genieten van onze gerechten? Maak je keuze uit het maandmenu en geef minstens 24 uur op voorhand je bestelling door. We zorgen ervoor dat alles klaarstaat en kan afgehaald of gebracht worden. Geen gedoe met plastic schotels en bakjes maar alles mooi gepresenteerd, klaar om op te dienen!