MAANDMENU DINER

OKTOBER

38,00

TATIN van witloof met kaascrème en gandaham (amuse)

Libanees gekruide inktvis met tomaten-koriandersalsa

Rundsstoofpot met dadels & hazelnoot +

wittekoolsalade met rammenas, appel & vadouvan 

Witte chocolademousse met clementine & noten

VEGGIE MENU

35,00

TATIN van witloof met kaascrème (amuse)

Gepofte aubergine met knolseldercrème & sumakcrumble

Risotto van bulgur met paddenstoelen & krokantje van feta & frisse salade van kruiden

Witte chocolademousse met clementine & noten

A LA CARTE

VOOR

Libanees gekruide inktvis met tomaten-koriandersalsa - 12

Gepofte aubergine met knolseldercrème & sumakcrumble - 11

HOOFD

Koolvisfilet met dukkah & sinaasappel + wittekoolsalade met rammenas, appel & vadouvan - 24

Rundsstoofpotje met dadels en hazelnoten + gepofte zoete patat met walnoot, granaatappel & zure room - 23

Gepofte zoete patat met walnoot, granaatappel & zure room + kikkererwtensalade met quinoa, komkommer, komijn & zwarte olijf - 20