Een tuin vol vrienden en lekker eten is altijd een voltreffer. Vertel ons wat er te vieren valt en wij toveren onze weelderige tuin om tot de perfecte plek voor jouw feest. Ons plekje kan afgehuurd worden voor een feest op maat. Babyborrel, brunch, vrijgezellenverwennerij, trouw-, lente- of verjaardagsfeest, teambuilding: in onze culinaire hof met sfeervolle schuur is het heerlijk toeven, van 40 volwassenen tot 150 personen (incl. kinderen), weer of geen weer. 

 

Praktisch

Je kan de tuin afhuren van dinsdag tot en met zondag van 10u tot 22u en dit vanaf 40 volwassenen. De serre biedt plaats aan 50 personen en de tuin tot 150 (max. 200 voor recepties). We voorzien steeds een tent, enkel bij langere periodes van mooi weer wordt de tent niet geplaatst.

Aantal personen: 40 volwassenen tot 150 personen (incl. kinderen) (max. 200 voor recepties)

Wanneer: van dinsdag tot zondag van 10u tot 22u
(woensdag niet tss 16u en 22u - zondag niet tss 10u en 16u)

Huurprijs:

  • €450 voor 1 dagdeel (4u)
  • €750 voor 2 dagdelen (7u)
  • €1000 voor een volledige dag (van 10u tot 22u)
  • €250 voor een (eerste) tent

Concepten: groepsbrunch, afternoon tea, sharing dinner, receptie, feest op maat (wij voorzien steeds de catering)

Inclusief: terras (100m²), buitenbar, statafels, tafels en banken, sfeerverlichting, decoratie, zitput met vuurschaal (avond), achtergrondmuziek...

Extra’s: zeker! We kunnen zorgen voor springkastelen, terrasverwarming... We helpen je ook graag op weg voor de inkleding met bloemen, een professionele fotograaf,...

Bij de huur van de locatie voorziet Alix steeds zelf catering van food en dranken. Bekijk hier enkele van onze formules.


Gedeelde vreugde krijgt bij ons een ereplaats: aan de lange houten tafels geniet je ’s avonds met goede buren, verre vrienden of collega’s van huisgemaakte kost à la Alix. Geen tête-à-têtes maar gezellig geroezemoes vanaf 15 personen. Op het menu staan vlees, vis en veggie opties om duimen, vingers en borden van af te likken. Voor gasten met allergieën en andere grieven prepareren we met evenveel zorg een reeks smakelijke alternatieven.

 

PRAKTISCH

Je kan gebruik maken van de restaurant van dinsdag tot en met zondag van 10u tot 22u en dit vanaf 15 volwassenen tot 40 personen (incl. kinderen). Op ons klein terras kan bij mooi weer een aperitief genomen worden.

Aantal personen: 15 volwassenen tot 40 personen (incl. kinderen)

Wanneer: van dinsdag tot zondag van 10u tot 22u
(van woensdag t.e.m. vrijdag niet tss 12u en 14u, op zondag enkel vanaf 16u)

Huurprijs: geen

Concepten: brunch, afternoon tea, sharing dinner (wij voorzien steeds de catering). Bekijk hier onze formules.

Exclusief: toegang tot de tuin en serre